Trivsel og trygghet på jobb

Alt vi gjør, gjør vi med et smil og fokus på kvalitet, stabilitet og personlig service. At vi driver med renhold, kantine og matter er bare en tilfeldighet, men vi er stolte av å være en av Østlandets raskest voksende bedrifter i vår bransje, med over 400 bedriftskunder som daglig nyter godt av våre tjenester.

Vi opererer på hele Østlandet: Vestfold, Telemark, Buskerud, Akershus og Østfold.

Renhold

Den største delen av vår verdileveranse består av renhold. Selskapet ble startet opp av to unge menn, med en felles visjon; At hver eneste person i hele Norge skal glede seg til å dra på jobb.

Med lang erfaring i renholdsbransjen, så de et stort potensial i tillegg til muligheten å oppnå visjonen. De så at renholdsoppdrag sirkulerte mellom ulike aktører og etter lang tid med grundig kartlegging fant de ut årsakene som gikk igjen.

Etter flere år med utprøving og hardt arbeid, har vi bygget opp en 8-trinns prosess for daglig renhold. Denne suksessoppskriften kombinert med våre kjerneverdier, har gitt oss tryggheten til å påstå at ingen gir kunden så mye merverdi som Support Service Partner. Enkelte konkurrenter er billigere enn oss, andre er litt dyrere. Men vi er opptatte av å skape nærhet til kunden og bygge langvarige relasjoner.

Hos oss får du en fast, grundig opplært renholder som snakker norsk. Ved ansettelser legger vi vekt på positiv energi og holdning. Du får en tett oppfølging av renholdsleder, og et trygt og optimalt renholdssystem.

Vakre gulv gir et bedre inntrykk til kunder og forlenger levetiden. Gulv er et område vi har spesialisert oss på, som gjør oss til et trygt valg. Vi utfører blant annet PUR-behandling, polishbehandling, diamantsliping og oppskuring.
I tillegg til fast renhold, tilbyr vi en rekke forskjellige temporære tjenester for våre kunder. Vi utfører blant annet hovedrengjøring, vinduspuss, byggrengjøring og nedvask. Som fast kunde får du gode rabatter på disse tjenestene.
Kantinemedarbeider

Etter en stadig økende etterspørsel fra flere av våre kunder, innførte vi kantine som en del av vårt tjenestespekter. Vi utviklet et konsept som gjorde lunsjen til dagens høydepunkt for våre kunder. Vi opplever at flere og flere ønsker å benytte seg av denne muligheten og det er vi svært glade for. Dette gir deg som kunde mulighet til å forholde seg til kun én person og samtidig nyte sunne og gode måltider som gir overskudd.

Vår fleksibilitet og tilpasningsdyktighet har gjort denne tjenesten til en av våre kunders favoritter. Enten det er stor eller liten bedrift, klarer vi alltid å skreddersy den mest optimale kantineløsningen for deg som kunde. Les mer om våre kantineløsninger her.

Lunsjen serverer vi med lidenskap. Med varierte og sunne smakfulle retter, vil dette bidra til en hyggelig opplevelse.
Med vårt forfriskende og kreative utvalg av møtemat, sørger vi for at det viktige møtet blir en suksess.
Sammen med deg som kunde, kan våre eksperter hjelpe deg med å skreddersy den optimale kantineløsningen for din bedrift. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.
Matter

Inngangsmatter

Den spesielle impregneringsprosessen gir våre bomullsmatter absorberende egenskaper og samtidig binder disse støv og smuss.
Få frem ditt budskap og skap et positivt inntrykk for besøkende med våre HD logomatter. Fås i alle størrelser.

Vår desidert beste matteløsning som stopper og fjerner smuss, svevestøv og fuktighet. Mattene monteres fast på gulvet og rengjøres av renholder på stedet.

Med våre avlastningsmatter, får dine medarbeidere et tryggere miljø, mindre belastningsskader og mer energi å yte i arbeidet.

Vi tror på at gode matter i inngangspartiet, er avgjørende for å opprettholde en god visuell standard i lokalene. Disse reduserer renholdskostnadene og skaper et godt inntrykk for besøkende. Vi imøtekommer akkurat dine behov, enten det er en enkel bomullsmatte eller en stor avlastningsmatte. Les mer her.

Med hygieneservice fra oss, kan du bruke enda mer tid på dine kjerneoppgaver. På faste serviceintervaller kommer vi og fyller opp lageret med hygieneartikler og utfører full service på alle dispensere.

Stadig flere av våre kunder ser nytten av å sette bort flere oppgaver til oss, når vi først er innom. Vi kan nå tilby et fullverdig facility konsept med alt det innebærer. Ved å sette bort flere oppgaver til oss, sparer du tid, kostnader og bekymringer. Én person å forholde seg til og én månedlig faktura.

Matter

Be om et uforpliktende pristilbud!