Renhold i Drammen

Support Service Partner har åpnet avdeling i Drammen og tilbyr nå kantine, matter og renhold i Drammen og omegn. Våre kunder i Drammen får nå enda tettere oppfølging av vårt dyktige team.

Klikk her for å søke om jobb!

Klikk her for å få tilbud fra oss!

Support Service Partner sprer trivsel og sikrer helse til bedrifter i alle størrelser. Vi har spesialisert oss på renhold, kantinedrift og inngangsmatter. I tillegg tilbyr vi ulike former for behandling og vedlikehold av gulv, f.eks. tepperens, polish og oljebehandling. Resultatet blir et fullskala fasilitetskonsept og alt på én faktura!

Vårt team

Våre mennesker har en spissfokusert lidenskap for kvalitet og personlig service. Vi strekker oss langt for å imøtekomme kundens behov og ønsker. Vi tar vår rolle som rådgiver og støttespiller seriøst og holder oss alltid oppdatert på trender og nye løsninger. Våre medarbeidere får jevnlige kurs og faglig påfyll for å sikre våre kunder stabile leveranser i toppsjiktet. Les mer om vårt kursprogram her..

Våre tjenester

Siden oppstarten i 2013 har vi bygget opp solide konsepter basert på tilbakemeldinger fra våre kunder. Vår driftsmodell er utelukkende tuftet på langsiktig tenkning. Vi bruker aldri underleverandører og vi tar ingen snarveier. Våre kjerneverdier er ærlige, inkluderende og engasjerende, og disse gjenspeiles i alt vi gjør.

Godt og riktig utført renhold, skaper estetikk, sprer trivsel og sikrer helse. Sammen med deg som kunde, skreddersyr vi et renholdssystem basert på bedriftens behov. Vi hjelper deg å bruke renhold som konkurransefortrinn, slik vi har gjort for over 300 andre bedrifter.

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

Vi ser frem til å høre fra deg. Kontakt oss her!