Om oss

Vår historie

Support Service Partner startet som et lite renholdsfirma i 2013. Selskapet ble etablert av Patrick Solrunarson og Ghazi Khder, som kun var 18 år på daværende tidspunkt. Det eneste de hadde var en bøtte, rusten mopp og en stor visjon. De hadde en drøm om å øke trivsel på norske arbeidsplasser og på den måten gjøre Norge til et bedre sted. Den drømmen kjemper de fortsatt for, men i dag består renholdsbyrået deres av mye mer enn bare en rusten
mopp.

Gutta jobbet dag og natt, møtte drøssevis av hindringer og fikk til og med trusler av konkurrenter. Det som den gangen var et lite renholdsbyrå, er blitt et konsern med flere avdelinger, hundrevis av bedriftskunder og nærmere ansatte. De har fått mye oppmerksomhet i media grunnet deres unge alder og stå-på vilje.

Vi tror på at folk som har det bra på jobb, har et bedre liv. Dette skal vi bidra til ved å tilby tjenester til bedrifter med mennesket i sentrum. Vårt mål er å gi alle bedrifter i hele Norge muligheten til å bruke våre tjenester.

Kjerneverdier:

Vår visjon og vårt mål:
Vårt mål er at vi skal kunne tilby hele Norge våre tjenester, gjennom ansatte som trives på jobb. Vi behandler alle med godvilje, tillit og respekt.

Høres dette interessant ut? 

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud eller
sjekk ut våre ledige stillinger.

Avdelinger

Andebu

Hof

Holmestrand

Horten

Lardal

Larvik

Nøtterøy

Re

Sande

Sandefjord

Stokke

Svelvik

Tjøme

Tønsberg

Porsgrunn

Skien

Siljan

Bamble

Kragerø

Notodden

Sauherad

Seljord

Hjartdal

Fredrikstad

Moss

Rakkestad

Rygge

Råde

Sarpsborg

Drammen

Kongsberg

Øvre Eiker

Nedre Eiker

Røyken

Lier

Asker

Bærum

Vestby

daglig renhold