Er du lei av at renholderen i din bedrift ikke leverer riktig kvalitet til avtalt tid? Har din bedrift en ustabil og uforutsigbar rengjøring? Eller er det kanskje bare på tide å bytte rengjøringsbyrå? Da er du på rett sted.

Stadig flere bedrifter velger å bruke oss på rengjøring, noe vi er svært glade for. Hver dag går vi ett skritt nærmere visjonen om å skape trivsel på norske arbeidsplasser. Henger du fortsatt på gjerdet? Vi vil i alle fall at du skal vite at vårt team er klare for å ta imot deg med åpne armer.

Her er noen eksempler på utfordringer som vårt system løser:

– Ustabil og uforutsigbar rengjøring.

– Hyppig utskiftning av renholdere.

– Dårlig oppfølging og kundebehandling.

– Uklarheter rundt hvilken kvalitet som er avtalt

– Dårlig kommunikasjon

Vi rengjør i dag over 300 bedrifter, som omfatter alt fra kontorer, butikker, restauranter, sykehjem, fabrikker, skoler, barnehager, verksteder og mye mer. Sjekk våre referanser her.

Support Service Partner ble etablert i 2013 som et lokalt rengjøringsbyrå i Tønsberg. Etter en stund så vi at etterspørselen økte og nå tilbyr vi våre tjenester i både Vestfold, Telemark, Buskerud, Østfold og Akershus.

Konseptet blir stadig utviklet og vi har utarbeidet en solid gjennomføringsplan for oppstarter og kvalitetssystem som sikrer at leveransen holdes stabil og forutsigbar over tid, ikke bare i starten. Dette blant mange andre faktorer, har gjort at vi er blitt et foretrukket alternativ i bransjen med en svært fornøyd kundegruppe.

Les mer om våre tjenester her.

01.03.17 | Patrick Solrunarson