Support Service Partner vokser seg stadig større og har nå kjøpt opp Guttas Renhold i Østfold. Dette gjør dem til en av de ledende aktørene på Østlandet.

Firmaene har samme holdninger og verdier – nemlig å skape trivsel på norske arbeidsplasser, og fattet derfor interesse for hverandre da Support Service Partner åpnet avdeling i Østfold.

-Etter at vi åpnet avdeling i Østfold for to år siden har vi møtt på Guttas Renhold veldig ofte og sett hvor bra de gjør det. De har drevet en spennende virksomhet, med de samme verdiene som oss. Dette har ført til at de nå blir fusjonert inn i Support Service Partner, forteller Patrick.

På denne måten vil Support Service Partner få en mye større og sterkere avdeling i Østfold, og de vil hente ut mange synergier i fellesskap.

-Det at vi traff gutter med samme holdninger som oss selv, gjorde at vi synes det virket spennende å bli større sammen, forteller Jerri Friis, daglig leder av Guttas Renhold AS.

Grunnleggerne av Guttas Renhold AS vil stå i spissen for Østfold-avdelingen og dermed bli med videre mot målet om å bli landsdekkende. Etter sammenslåingen vil selskapet bestå av 550 bedriftskunder og 230 ansatte.