Kantine

Kantine

kantine

Våre kantiner på består av dyktig og kreativt personell. Ved bruk av dedikerte leverandører med førsteklasses råvarer blir resultatet menyer som gir en god, variert og sunn matopplevelse. Våre leverandører er mindre bedrifter med handlekraft og evne til nytenkning som tar del i våre visjoner og verdier.

Vi skal etterstrebe imøtekommenhet, matglede, mangfold og velvære. Vi innser at våre kunder har ulike behov og forutsetninger, derfor må også kantinedriften tilpasses deres rammevilkår.

Vi tar utgangspunkt i en sunn profil med stor variasjon. Vi favner det tradisjonelle så vel som det urbane, og inkluderer helse- og velvære med fokus på langsomme karbohydrater, salater, sunt fett, grovt brød og hvitt kjøtt.

Salatbar

Salatbaren skal alltid være i fokus, den skal daglig varieres med friske råvarer. Ved siden av standard innhold skal det varieres med forskjellige blandinger av grønt, noe pasta/ris/coscos, fetaost/norwegia/chottagecheese, Skinke/kylling/skalldyr, egg, oliven…

Møtemat

Vi kokker skreddersyr en innholdsrik og spennende meny som gir overskudd og energi til møtedeltagerne.

Pålegg

Vi tilbyr delikat lagt opp og pyntet pålegg, med gjennomtenkt tilbehør til enhver smak. Daglig vil det tilbys kjøtt, fisk, egg og ost i forskjellige varianter.

Varmretter

Varmretter er mangt, her prøver vi oss frem og varierer i alt fra det tradisjonelle til spennende retter i tiden. Du som kunde bestemmer frekvens, og vi tar oss av resten.

kantine

Temadager

temadager

En temadag skal være en fest og overraskelse, gi en god matopplevelse og gjerne også kunnskap. Temaaktivitet skaper en hyggelig atmosfære i våre kantiner. 

En populær temadag er go-green-day. Kanskje får vi en ernæringsekspert til å komme og inspirere til «kost i balanse»?

Eksempler på andre temadager:

  • Fisk & skalldyr på våren
  • Spekemat og rømmegrøt på høsten
  • Tex mex, meksikanskinspirerte retter går aldri av moten
  • Østens mysterium, thaimat, indiske, tyrkiske, kinesiske retter
  • Middelhavets fristelser: gresk, italiensk, spansk mat
  • Mesterskapslunsj: Norge har vunnet gullmedalje – et tema rundt vertskapslandets mat
  • Jul: sildebord, grøt – med mandel selvfølgelig, og selvsagt den tradisjonelle juletallerkenen med ribbe, medisterkaker, julepølse og surkål

Vi lar oss gjerne inspirere og vil også utfordre våre leverandører, som vi vet er positive til å stille opp.

Renhold bedrift

Hvorfor velge oss?

Vi i Support Service Partner er opptatt av å gi våre kunder en enklest mulig arbeidsdag. Det forutsetter at fasilitetene fungerer, og at byggets brukere kan fokusere på virksomheten istedenfor inngangspartiet eller lokalet forøvrig. Hvis dette er utfordringen i din bedrift, bør du ta kontakt med oss.

Oppsummert:

  • Høy ekspertise

  • Alt på én faktura

  • Én person å forholde seg til

  • Gode løsninger til gode priser

  • Ingen skjulte kostnader

Høres dette interessant ut?