Daglig renhold

Daglig renhold

daglig renhold

Vårt hovedprodukt og kjernen i virksomheten er daglig renhold. Daglig renhold er et annet utrykk for regelmessig renhold og utføres ikke nødvendigvis hver eneste dag, selv om ordet sier det. Daglig renhold kan også omfatte alt fra å rydde, tømme avfall og støvtørke til å etterfylle dispensere.

Stadig flere bedrifter velger å bruke oss på daglig renhold, noe vi er svært glade for. Hver dag går vi ett skritt nærmere visjonen om å skape trivsel på norske arbeidsplasser. Konseptet blir stadig utviklet og vi har utarbeidet en solid gjennomføringsplan for oppstarter og kvalitetssystem som sikrer at leveransen holdes stabil og forutsigbar over tid, og ikke bare i starten. Dette blant mange andre faktorer, har gjort at vi er blitt et foretrukket alternativ som vaskebyrå med en svært fornøyd kundegruppe.

Hos oss får du en fast, grundig opplært renholder som snakker norsk. Ved ansettelser legger vi vekt på positiv energi og holdning. Du får en tett oppfølging av renholdsleder, og et trygt og optimalt renholdssystem.

0
Antall bedriftskunder på daglig renhold
0
Antall renholdere
0
Antall renholdsledere

Utfordringer som vårt system løser:

 • Ustabil og uforutsigbart renhold

 • Hyppig utskiftning av renholdere

 • Dårlig oppfølging og kundebehandling

 • Uklarheter rundt hvilken kvalitet som er avtalt

 • Dårlig kommunikasjon

Fordeler som vårt system gir:

 • Grundig opplæring av renholdere ved oppstart

 • En fast, sertifisert renholder som snakker norsk

 • Tett oppfølging av renholdsleder

 • Digitale kvalitetsrapporter med faste intervaller

 • Miljøvennlige kjemikalier

Rengjøring Tønsberg

Kurs og kompetanse

Alle våre renholdere gjennomgår vårt grunnkurs i profesjonelt renhold (4 + 4 timer), med avsluttende eksamen. Vi legger stor vekt på kompetanseheving og dyktiggjøring av våre medarbeidere. Derfor kan du som kunde alltid være trygg på at du får en profesjonell tjeneste fra A til Å.

Gjennom Support Akademiet, gir vi 10 renholdere fagbrev som renholdsoperatører hvert år. Som et ledd i å holde vårt løfte om å kun ha norsktalende renholdere, arrangerer vi også jevnlige norskkurs.

daglig renhold

Kvalitetsbasert renhold

Det elementære ved en kostnadseffektiv leveranse, er å ikke levere mer renhold enn det er behov for. Derfor leverer vi kvalitetsbasert renhold hos alle våre kunder. I praksis betyr dette at vi både konkretiserer hvor ofte vi skal rengjøre, og i tillegg setter krav til hvordan rommene skal se ut etter utført renhold. Denne kombinasjonen gir lite rom for subjektiv synsing. Du som kunde, kan på den måten være trygg på at du får best pris på renhold til akkurat dine behov.

Totalleverandør

 • Post- og pakkehåndtering

 • Matter

 • Gulvbehandling

 • Hygieneservice

Vår historie

Support Service Partner startet som et lite renholdsfirma i 2013. Selskapet ble etablert av to 18-åringer fra Tønsberg, Patrick Solrunarson og Ghazi Khder. Det eneste de hadde var en bøtte, rusten mopp og en stor visjon. De hadde en drøm om å øke trivsel på norske arbeidsplasser og på den måten gjøre Norge til et bedre sted. Den drømmen kjemper de fortsatt for i dag, men deres renholdsbyrå består av mye mer enn bare en rusten mopp.

Gutta jobbet dag og natt, møtte drøssevis av hindringer og fikk til og med trusler av konkurrenter. Det som den gangen var et lite renholdsbyrå, er blitt et konsern med flere avdelinger, hundrevis av bedriftskunder og over 170 ansatte. De har fått mye oppmerksomhet i media grunnet deres unge alder og stå-på vilje.

Fra media

Be om et uforpliktende pristilbud!

Avdelinger

Andebu

Hof

Holmestrand

Horten

Lardal

Larvik

Nøtterøy

Re

Sande

Sandefjord

Stokke

Svelvik

Tjøme

Tønsberg

Porsgrunn

Skien

Siljan

Bamble

Kragerø

Notodden

Sauherad

Seljord

Hjartdal

Fredrikstad

Moss

Rakkestad

Rygge

Råde

Sarpsborg

Drammen

Kongsberg

Øvre Eiker

Nedre Eiker

Røyken

Lier

Asker

Bærum

Vestby

daglig renhold