Kantine 2018-05-11T15:40:11+00:00

Kantine

Kantine

kantine

Vi bygger våre kantiner på dyktig og kreativt personell, dedikerte leverandører med førsteklasses råvarer, menyer som gir god, variert og sunn matopplevelse – samt fleksible tilleggstjenester. Våre leverandører skal være mindre bedrifter med handlekraft og evne til nytenkning som tar del i våre visjoner og verdier.

Vi skal etterstrebe imøtekommenhet, matglede, mangfold og velvære. Vi innser at våre kunder har ulike behov og forutsetninger, derfor må også kantinedriften tilpasses deres rammevilkår. De rammer som blir gitt av kunden ikke bare aksepterer vi; de oppleves som inspirerende og utfordrende.

Vi tar utgangspunkt i en sunn profil med stor variasjon. Vi favner det tradisjonelle så vel som det urbane, og inkluderer helse- og velvære med fokus på langsomme karbohydrater, salater, sunt fett, grovt brød og hvitt kjøtt.

Salatbar

Salatbaren skal alltid være i fokus, den skal daglig varieres med friske råvarer. Ved siden av standard innhold skal det varieres med forskjellige blandinger av grønt, noe pasta/ris/coscos, fetaost/norwegia/chottagecheese, Skinke/kylling/skalldyr, egg, oliven…

Møtemat

Vi kokker skreddersyr en innholdsrik og spennende meny som gir overskudd og energi til møtedeltagerne.

Pålegg

Vi tilbyr delikat lagt opp og pyntet pålegg, med gjennomtenkt tilbehør til enhver smak. Daglig vil det tilbys kjøtt, fisk, egg og ost i forskjellige varianter.

Varmretter

Varmretter er mangt, her prøver vi oss frem og varierer i alt fra det tradisjonelle til spennende retter i tiden. Du som kunde bestemmer frekvens, og vi tar oss av resten.

kantine

Temadager

temadager

En temadag skal være en fest og overraskelse, gi god matopplevelse og gjerne også kunnskap. Temaaktivitet skaper blest og hyggelig aktivitet i våre kantiner. Våre temadager merkes da hele kantinen bærer preg av dette.

En populær temadag er go-green-day. Kanskje får vi en ernæringsekspert til å komme og inspirere til «kost i balanse»?

Eksempler på andre temadager:

  • Fisk & skalldyr på våren og spekemat og rømmegrøt på høsten
  • Tex mex, meksikanskinspirerte retter går aldri av moten
  • Østens mysterium, thaimat, indiske, tyrkiske, kinesiske retter
  • Middelhavets fristelser: gresk, italiensk, spansk mat
  • Mesterskapslunsj: Norge har vunnet gullmedalje – et tema rundt vertskapslandets mat
  • Jul: sildebord, grøt – med mandel selvfølgelig, og selvsagt den tradisjonelle juletallerkenen med ribbe, medisterkaker, julepølse og surkål

Vi lar oss gjerne inspirere og vil også utfordre våre leverandører som vi vet er positive til å stille opp.

Avdelinger

Andebu

Hof

Holmestrand

Horten

Lardal

Larvik

Nøtterøy

Re

Sande

Sandefjord

Stokke

Svelvik

Tjøme

Tønsberg

Porsgrunn

Skien

Siljan

Bamble

Kragerø

Notodden

Sauherad

Seljord

Hjartdal

Fredrikstad

Moss

Rakkestad

Rygge

Råde

Sarpsborg

Drammen

Kongsberg

Øvre Eiker

Nedre Eiker

Røyken

Lier

Asker

Bærum

Vestby

daglig renhold

Høres dette interessant ut?